PENDEMBU CLINIC FIGHTS EBOLA

 

Via FACEBOOK kwam deze link langs. Over 'ONS' kliniekje in Pendembu. Natuurlijk hebben wij ook direct hulp geboden. EN zoals jullie kunnen lezen, is het gelukt en kan de kliniek sowieso weer twee maanden vooruit!

Onze doelstelling was voor 31 Oktober voldoende geld binnen te halen om deze kliniek in Pendembu in Sierra Leone open te houden. Binnen twee dagen hadden we het volledige bedrag opgehaald. Dit project is uitgevoerd. Voor dit project kan niet meer gedoneerd worden. Momenteel zijn we bezig fondsen binnen te halen voor de Ebola wezen!
We hielpen deze kliniek in Pendembu beschermende kleding en ontsmettigsmiddelen te kopen, zodat de kliniek open kan blijven. De kliniek biedt reguliere gezondheidszorg en heeft een verloskundigenpraktijk. Door het gevaar van ebolabesmettingen, moest het ziekenhuis misschien dicht. Met jullie donaties kunnen ze nu voldoende beschermende maatregelen nemen. De kliniek kan ongeveer twee maanden vooruit. Als de epidemie dan nog niet opgelost is, zullen we wellicht een nieuwe actie voor deze kliniek starten.
De zuster legt uit waarom ze onze hulp nodig had: LINK NAAR FILMPJE